Összehozta az és a

Nádai Anikó legyőzte a félelmét! - videó

2018.02.22. 11:06

Istenes Bence most kolléganőjét, Nádait Anikót vette rá arra, hogy kilépjen a komfortzónájából. Anikó bikiniben és félelemmel az arcán érkezett a találkozóra. Arra vállalkozott, hogy életében először kipróbálja a merülést. Nézd meg, hogyan sikerült neki!

Lépj ki te is, és nyerj!

Most tényleg megéri regisztrálni a Komfortzóna oldalon, hiszen hetente és havonta is értékes nyereményeket sorsolunk ki a regisztrálók között.

Akik pedig elég bátrak, azoknak most igazán megéri kilépni a komfortzónájukból, hiszen január 10-től várjuk azokat a saját videókat, amelyekkel benevezhettek a főnyereményért, a 2 fős amerikai kalandtúráért!  

Milyen videókat várunk? Mutasd meg, hogy győzöd le egy régi félelmedet, mutasd meg, hogyan mertél kilépni a komfortzónádból, egy olyan feladattal/élménnyel amilyenben még nem volt részed!  

Figyelj a dátumra, mert a játék ezen része, április 10-én véget ér! A feltöltött videókra április 16. és május 20. között lehet szavazni. Inspirálódj a celebek videóiból!

További információért látogass el a Komfortzóna oldalra. Bővebb részletekért olvasd el a játékszabályzatot  és az adatvédelmi szabályzatot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Istenes BenceNádai Anikó